Dragostea, tema întrecerii culinare de la Zalău
Restaurantele salajene se intrec in aceste zile in oferte si meniuri diversificate pentru a marca dragostea intr-un mod inedit.
Articol de Adrian Lungu, Sălaj, 11 Februarie 2016, 19:53
Restaurantele salajene se intrec in aceste zile in oferte si meniuri diversificate pentru a marca dragostea intr-un mod inedit.
Propunerile sunt variate atat ca preparate cat si din punct de vedere al preturilor.
Ideile sunt ingenioase, un tanar bucatar din Zalau venind cu propunerea realizarii unor rochii din fasii de sunca sau alte bunatati din carne proaspete sau afumate, totul intr-un aranjament unic.
Intre timp, barmanii pregatesc adevarate spectacole de gust si culori, intr-un amestec de bauturi exotice cu multa gheata si culori vii.
Pana si cercetatorii stiintifici cred ca petrecerile organizate in prezent sunt unele reusite, mai ales daca ingredientul principal si anume dragostea isi face simtita prezenta.
Cercetatorul stiintific Camelia Burghele crede ca participarea tinerilor la petreceri este necesara mai ales ca socializarea se realizeaza fata in fata si nu prin intermediul unui ecran de telefon sau tableta.