Campionatul internaţional de gătit în aer liber
Evenimentul culinar se va desfăşura în Piaţa Unirii, între 4 şi 6 martie. La Iaşi sunt aşteptaţi maeştri culinari din Finlanda, Israel, Italia, Republica Moldova şi România.
Articol de Raluca Daria Diaconiuc, Iaşi, 16 Februarie 2011, 14:38
La începutul lunii martie la Iaşi va fi organizat Campionatul Internaţional de gătit în aer liber.
Evenimentul culinar se va desfăşura în Piaţa Unirii, între 4 şi 6 martie.
Programul va începe cu o degustare de vin, iar în a doua zi concurenţii se pot înscrie la competiţie.
În a treia zi a campionatului va fi organizată Parada Şomelierilor, cea a maeştrilor care ştiu să asocieze vinul cu mâncarea şi apoi va începe competiţia de gătit în aer liber.
La Iaşi sunt aşteptaţi maeştri culinari din Finlanda, Israel, Italia, Republica Moldova şi România.