Bunătaţi traţionale la Bucureşti
Bucureştenii sunt invitaţi la degustări la târgul organizat la Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice.
Articol de Florentina Varga, 04 Iunie 2010, 18:06
Aproximativ 30 de producători agricoli din Maramureş, Moldova, Oltenia sau Dobrogea îşi vor expune produse, precum sarmalele tradiţionale maramureşene în foi de varză acră "de acasă" umplute cu păsat, bomboana dacică, respectiv prună afumată, trecută prin miere umplută cu miez de nucă şi uscată la cuptor, păstrăvi cu mămăliguţă moldovenească, cârnaţi şi salamuri preparate după reţete tradiţionale din mediul rural, sortimente de brânzeturi, gemuri şi dulceţuri, băuturi şi siropuri naturale, miere.
Participanţii la prima ediţie beneficiază de tarife promoţionale.
Ascultati un reportaj realizat de Florentina Varga.