Au fost gasite 160 articole pentru mancare
Amatorii de produse tradiţionale şi ecologice din Bucureşti pot să deguste şi să cumpere delicatesele tradiţionale ale...
Bucureştenii pot gusta la sfârşitul acestei săptămâni mai multe bunătăţi tradiţionale din diferite zone ale ţării.
Câteva zeci de studenţi oradeni s-au hotărât ca la terminarea facultăţii să facă donaţii pentru câteva familii nevoiaşe din...
Micul dejun este un prieten adevărat pe care îl respectă doar 43 % dintre români.
Un trup, o minte, simţuri şi un suflet curate sunt, prin definiţie, sănătoase, fiindcă sunt scăldate într-o iubire totală, a...
Tocăniţa îşi prezintă verişoarele europene.
Armata indiană studiază cazul unui bărbat de 82 de ani, care susţine că nu a băut şi nu a mâncat nimic de şapte decenii.
Iarba pe nedrept numită "strâmbă nasul".
Administratorii grădinii zoologice spun că vor monta un gard de sârmă după ce un copil a fost atacat de un leu în timp ce...
Dacă sărbătorile abia trecute au lăsat urme, avem câteva remedii ce v-ar putea fi de folos.
În antichitate ea era o masă cu totul specială ... o sărbătoare de fiecare zi a mâncării, la care deseori erau poftiţi invitaţi.
Este din ciocolată şi are 2 metri şi jumătate înălţime şi se găseşte în România.
Selenium-ul, fosforul şi zincul i-au fost date oului să ne întărească oasele
Un studiu realizat în SUA, care a comparat 52 de picturi celebre cu tema " Cina cea de taină", arată că între anii 1000 şi...
Poate nu vă vine să credeţi, dar cartofii fac bine la … stomac!
Doctorul Alin Popescu ne spune cum să ne ferim copilul de obezitate.
Cercetătorii americani au arătat că peste jumătate din copii au probleme cu greutatea încă de la vârsta de 2 ani.
O fisură la conducta de gaz a unităţii medicale bucureştene impune evacuarea pacienţilor.
Creierul se tot plimbă într-o apă verde, ba coboară în burtă, numai în cap nu stă.
Un ghimbir indian a cărui pulbere aurie răsfaţă pilaful şi lintea în jumătatea orientală a globului.
Codrin ne spune că ursul mănâncă iarbă şi găini.
Ghimbir însemna în sanscrită "ca un corn de cerb".
Făină, drojdie, apă şi sare sunt cele patru elemente magice ale pâinii, alimentul alimentelor.
Cum să dai repede jos kilogramele acumulate?
Roiniţa este vară cu salvia şi tot atât de binefăcătoare ca ea.
Delicioasele bucate româneşti şi maghiare, promovate într-un mod inedit.
Atunci când faceţi piaţa, participaţi la misteriile casnice ale familiei ?
Reţetele şi sfaturile culinare prezentate de Zenaida Luca în emisiunea "La minut".
Din "Manualul somelierului" aflăm că prima regulă a asocierii mâncărurilor cu vinul este armonia.
Mujdeiul de usturoi, cu apă sau cu moare, simplu sau îmbogăţit cu ulei, cimbru sau pătrunjel, a fost multă vreme o mâncare de...
Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir sau Chardonnay, Muscat Ottonel, Sauvignon Blanc sunt vinurile roşii şi vinurile albe,...
Aţi încercat vreodată ţelina fiartă la abur cu pasta de usturoi? Are gustul celui mai delicat unt.
Între alium si alimentum, adică usturoi şi aliment, în latină, există o legatură subtilă. Şi unul şi celălalt hrănesc şi dau...
Sosul oltenesc de iaurt.
În Occident au apărut "pastilele de hrană".
Reprezentanţii Guiness World Records se pregatesc să scrie din nou despre România în Cartea Recordurilor (audio).