Au fost gasite 63 articole pentru gastronomie
Timp de trei zile, vizitatorii sunt așteptați cu tot felul de preparate delicioase, printre care: plăcinte de dovleac, felii...
Ziua ar urma să fie marcată la nivelul misiunilor diplomatice şi a oficiilor consulare.
La mai puţin de 100 de zile înainte de debutul Jocurilor Olimpice de la Paris, Ambasada Franţei în România a organizat un...
După ora 11:30, vom încerca să aflăm de la Cezar Ioan, cele mai interesante povești despre vin.
O nouă ediție a evenimentului „Lecturile Culinaria Banatica” are loc joi, 10 august, de la ora 19,...
"Componenta gastronomică" este şi ea bine reprezentată: găsiţi la târg prăjituri de casă, miere de albine, ţuică...
Cartea, îngrijită şi adnotată de jurnalista Simona Lazăr, cuprinde 224 de reţete şi păstrează patina timpului.
"În inima produsului" este tema celei de-a patra ediții a acestui eveniment internațional
Gustul nostalgic al tradițiilor și vremurilor de odinioară
Cinci restaurante din România participă la cea de-a treia ediție a evenimentului internațional
Literatura şi arta culinară te pot ajuta să trăieşti ce anotimp vrei, indiferent de calendar!
Probabil că nu e vocabular mai divers şi mai... picant ca cel al gastronomiei contemporane.
Gastronomia devine din ce în ce mai mult o artă pour les connoisseurs, adică pentru ... inițiații în Misteriile artelor...
CREATIVITATE ȘI ÎNDRĂZNEALĂ la cea de-a doua ediție a Sărbătorii Gastronomiei
Programul se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18-27 de ani care au absolvit o şcoală profesională sau liceu şi...
Întrecerea tradiţională între bucătarii restaurantelor din Sălaj a început astăzi.
România a fost reprezentată de producători de brânză de burduf, gemuri tradiţionale, siropuri naturale şi produse din carne.
Gastronomia franceză este celebrată la București în perioada 26-28 septembrie printr-o serie de evenimente speciale
Turişti din ţară şi străinătate participă duminică la Festivalul internaţional al cepei din Sălaj, unde a fost lansată în...
Un sălăjean a devenit partener oficial al Casei Regale a Marii Britanii, într-un demers privind promovarea la nivel global a...
Muzica, dansul, gastronomia şi meşteşugurile de secol XV sunt atracţiile Carnavalului medieval, care se desfăşoară în acest...
Competiţii culinare, jocuri distractive, întreceri sportive şi spectacole muzicale au loc în acest weekend la "Festivalul...
AMOFM Bucureşti pune la dispoziţie, prin intermediul reţelei EURES, 69 de posturi sezoniere în Germania pentru lucrătorii...
În zilele de 1, 2 şi 3 august la Natura Parc din localitatea Chichiş, judeţul Covasna, va avea loc Festivalul găluştelor cu...
Agricultura este un adevărat combustibil pentru Franța şi i se spune metaforic “petrol vert”, petrolul verde.
Spre deosebire de anii trecuţi, când Festivalul Scrumbiei era finanţat de la bugetul local, de această dată evenimentele sunt...
Vitoria, capitala gastronomiei spaniole 2014. Diversitatea bucătăriei basce, bazată pe tradiţie, dar şi trambulină a...
De la 13.30, dezbatere la RRA despre şansele ca turismul românesc să înregistreze un reviriment în acest an.
Un proiect al comunității franceze în beneficiul copiilor străzii
Indienii stabiliți la Cluj au adus investiții importante în domeniul medical, în domeniul serviciilor financiare ori în cel...
1500 de porţii de fasole cu cârnaţi au fost oferite gratuit bucureştenilor de asociaţia bucătarilor români care lucrează...
Tema emisiunii este : Mode şi modele în bucătărie. De la bucătăria românească la centrele gastronomice.
Bucataria şi gastronomia. Suntem fomişti sau gurmanzi simpatici şi petrecăreţi ?
Zeci de elevi din Vaslui şi Republica Moldova au dat fast-food-ul pe mâncaruri tradiţionale.
Gastronomie românească modernă - regândim tradiţia - a fost tema concursului din acest an.
Expopastoralis, o sărbătoare tradiţionala prilejuită de coborâtul oilor de la munte se va desfăşura, timp de două zile, pe 10...
La Sălaj, o serie de festivaluri culinare vor culmina cu un concurs internaţional de gătit mâncare romană.
Propunerea gastronomică a lui Florin Ionescu
Propunerea gastronomică a lui Florin Ionescu
Propunerea gastronomică a lui Florin Ionescu
Propunerea gastronomică a lui Florin Ionescu
Propunerea gastronomică a lui Florin Ionescu
Propunerea gastronomică a lui Florin Ionescu
Festivalul cârnaţilor este considerat cel mai mare eveniment culinar şi distractiv din Ungaria, care adună, anual, peste...
România a fost prezentă la cel mai mare eveniment gastronomic al Ungariei de la Bekescsaba.
...cu baclava, doner kebab, köfte, cataif, muhallebi şi alte bunătăţi turceşti.
Începând cu ora 19.30 vizitatorii sunt aşteptaţi la Sala Polivalentă să deguste gratuit mâncărurile tradiţionale turceşti şi...
În staţiunea Muntele Băişorii are loc prima tabără şcolară gastronomică din Europa.
Elevi romani si mai multi experti straini in gastronomie participa pana la sfarsitul saptamanii la o tabara in Baisoara...
"Centrul culinar basc" se va deschide la jumătatea anului 2011, sub egida universităţii private basce din Mondragon.
Rețetele lui Florin Ionescu