Reţeta de reuşită a conservelor de toamnă
Gogoşarii ca la Adjud au nevoie tot de sare, ceva mirodenii, apă şi oţet, iar gogonelele merg şi cu saramură rece, deşi se ţin mai bine dacă fierbeţi saramura.
Articol de Cristina Moise, Buzău, 25 Septembrie 2012, 15:45
Toamna celor mai frumoase legume si fructe a condus-o pe Cristina Moise în piaţă.
Tocmai la Adjud, unde o batrână vinde nu numai legume, dar si reţeta de reuşită a conservelor de toamnă.
Gogoşarul care să ţină până la Paşte, gogonele care n-au nevoie de conservant şi murăturile cu saramură: o lingură de sare la un litru de apă, ştie orice gospodină.
În rest, gogoşarii ca la Adjud au nevoie tot de sare, ceva mirodenii, apă şi oţet, iar gogonelele merg şi cu saramură rece, deşi se ţin mai bine dacă fierbeţi saramura.
Audio: Toamna celor mai frumoase legume si fructe a condus-o pe Cristina Moise în piaţă.