Prazul şi ciupercile, mai scumpe decât carnea
În pieţele agroalimentare din judeţul Argeş, prazul şi ciupercile sunt mai scumpe decât carnea de pui.
10 Martie 2011, 14:15
În pieţele agroalimentare din judeţul Argeş, prazul şi ciupercile sunt mai scumpe decât carnea de pui.
Astfel, la pieţele din Piteşti un kg de praz românesc costă 10 lei, mai scump decât un kg de pui, care costă 7 lei kg.
Prazul adus din Turcia costa 5 lei/kg.
Ciupercile se vând cu 8,5 lei/kg, dovleceii costă 8 lei/kg, prunele uscate 9 lei.
Ceapa verde 1 leu legătura, salata verde 2,5 lei bucata, cartofii albi şi roşii 2,5/3 lei kg, fasolea uscată 6 lei, măslinele de la 8 la 25 lei kg.