Pâine făcută după rețete de acum 30 de ani, pe piață
Brutarii vor scoate pe piață în luna noiembrie primele șase produse alimentare realizate pe baza unor rețete consacrate mai vechi de 30 de ani.
Articol de Florentina Varga, 31 Octombrie 2014, 20:20
Primul atestat de "reţetă consacrată românească" de pâine a fost acordat oficial, vineri, laTârgul Internaţional de produse Agricole Indagra de la Bucureşti.
Documentul confirmă faptul că produsul este făcut după o reţetă mai veche de 30 de ani şi fără aditivi alimentari moderni.
Mai multe produse de panificaţie au primit vineri, în cadrul târgului Indagra, atestate că sunt obţinute după reţete consacrate, mai vechi de 30 de ani.
Printre acestea se numără pâinea cu cartofi, cea cu secară şi franzela Bucureşti.
De sâmbătă, șase astfel de sortimente vor fi disponibile pe piaţă.
Reprezentanţii brutarilor au primit cereri pentru aceste produse şi din Germania, iar producătorii au în vedere posibilitatea deschiderii unui magazin de specialitate în această ţară.
Foto: Florentina Varga.
Foto: Florentina Varga.