Dezbatere: Valoarea produselor alimentare naturale româneşti
Valoarea produselor alimentare naturale româneşti. Cum şi cine controlează alimentele din "coşul zilnic"? Răspundem la întrebare de la 13.20 în emisiunea Probleme la zi.

Articol de Radio România Actualităţi, 05 Martie 2015, 12:10
Valoarea produselor alimentare naturale româneşti. Cum şi cine controlează alimentele din „coşul zilnic"? Producătorii români mai au un cuvânt de spus?
Invitaţi: Viorel Morărescu – director Direcţia industrie alimentară din MADR în studio şi, prin telefon, dr. ing. Costel Vânătoru – şeful Laboratorului de cercetare Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău, Silvia Străjeru – director Banca de Resurse Genetice Vegetale din Suceava, Gheorghe Botoman – preşedintele Federaţiei Cultivatorilor de Cartofi, Robert Chioveanu – şef serviciu igiena alimentelor de origine animală SNSVA.
Realizator: Alexandra Andon.
Producător: Magda Zăvoianu.