Dezbatere: Valoarea produselor alimentare naturale româneşti
Valoarea produselor alimentare naturale româneşti. Cum şi cine controlează alimentele din "coşul zilnic"? Răspundem la întrebare de la 13.20 în emisiunea Probleme la zi.
![Dezbatere: Valoarea produselor alimentare naturale româneşti](https://www.romania-actualitati.ro/img.php?u=https%3A%2F%2Fwww.romania-actualitati.ro%2Fuploads%2Fmodules%2Fnews%2F0%2F2015%2F3%2F5%2F68248%2F1667233176-854240b9.jpg&w=960&h=540&c=1)
Articol de Radio România Actualităţi, 05 Martie 2015, 12:10
Valoarea produselor alimentare naturale româneşti. Cum şi cine controlează alimentele din „coşul zilnic"? Producătorii români mai au un cuvânt de spus?
Invitaţi: Viorel Morărescu – director Direcţia industrie alimentară din MADR în studio şi, prin telefon, dr. ing. Costel Vânătoru – şeful Laboratorului de cercetare Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău, Silvia Străjeru – director Banca de Resurse Genetice Vegetale din Suceava, Gheorghe Botoman – preşedintele Federaţiei Cultivatorilor de Cartofi, Robert Chioveanu – şef serviciu igiena alimentelor de origine animală SNSVA.
Realizator: Alexandra Andon.
Producător: Magda Zăvoianu.