Carnea de miel, "între 22 şi 25 de lei kilogramul"
Ciobanii vând carnea de miel, în această perioadă, cu preţuri cuprinse între 22 şi 25 de lei kilogramul şi mieii, în viu, cu 10 lei kilogramul.
Articol de Daniela Coman, corespondent RRA în Franța, 31 Martie 2015, 11:24
Ciobanii vând carnea de miel, în această perioadă, cu preţuri cuprinse între 22 şi 25 de lei kilogramul şi mieii, în viu, cu 10 lei kilogramul.
Cu cât ne apropiem de Paşte, preţurile s-ar putea majora cu până la 20%, pe fondul creşterii cererii externe pentru mieii româneşti, în special pentru pieţele din Italia şi Grecia - a declarat pentru Agerpres preşedintele Federaţiei Crescătorilor de Ovine din România - Romovis, Ioan Câmpeanu.
El ne asigură, însă, că nu va lipsi de pe piaţă carnea de miel.
Reprezentantul oierilor români susţine că, în acest an, pe piaţa internă se vor sacrifica până la un milion de miei.