Carne şi produse din carne puse sub sechestru
Aproape 1.300 de kilograme de carne şi produse din carne de porc ce au ajuns în Timişoara din Ungaria au fost puse sub sechestru de inspectorii sanitar-veterinari.
Articol de Florin Lepădatu, 18 Februarie 2019, 08:03
Aproape 1.300 de kilograme de carne şi produse din carne de porc ce au ajuns în Timişoara din Ungaria au fost puse sub sechestru de inspectorii sanitar-veterinari.
Produsele nu erau etichetate corespunzător şi au fost confiscate înainte de a ajunge în magazine.
Pentru un alt lot de 400 de kilograme, adus tot din Ungaria, sunt aşteptate rezultatele de laborator în ceea ce priveşte pesta porcină.
Specialiştii avertizează că nu numai sănătatea noastră este pusă în pericol, ci şi a animalelor din ferme şi gospodării.
Ei atrag atenţia că este nevoie de un control mai riguros şi în privinţa importurilor de animale pentru popularea fermelor, potrivit Rador.