Astăzi, la 11.30, vin la radio Ruxandra și Gabriel Gavrielescu, doi tineri care sunt pasionați de gastronomie și călătorii, din care și-au făcut un mod de viață
Astăzi, la 11.30, vin la radio Ruxandra și Gabriel Gavrielescu, doi tineri care sunt pasionați de gastronomie și călătorii, din care și-au făcut un mod de viață.
Articol de Florin Lepădatu, 11 Ianuarie 2024, 08:17
Astăzi, la 11.30, vin la radio Ruxandra și Gabriel Gavrielescu, doi tineri care sunt pasionați de gastronomie și călătorii, din care și-au făcut un mod de viață. Specializați în marketing, Ruxandra și Gabriel au creat Societatea Gastronomică Amuse Bouche pentru amatorii de vacanțe gastronomice, finețuri culinare, produse gourmet, vinuri și tot felul de alte lucruri delicioase care ne pot face viață mai bună. Cei doi soți se află în echipa de vânători de gusturi, așa numiții TasteHunters, pentru Topul celor mai bune 50 de restaurante din lume. Iar cu podcastul Anatomia Gustului vor să îmbunătățească felul în care mâncăm şi modul în care ne raportăm la mâncare. Nu ratați așadar astăzi, înainte de prânz, o discuție despre mâncare ca emoție și ca formă de cultură, cu Ruxandra și Gabriel între #prieteniidelaradio.