“O iarna fara soare”, tema mesei regale de Crăciun
FOTO: O budinca trimisa de Printul Charles al Marii Britanii va fi desertul langa care bucatareasa domeniului regal a facut un sos sabanion si vin “Lacrima lui Ovidiu”.
Articol de Ioan Suciu, 25 Decembrie 2014, 08:35
Masa de Craciun pregatita de Alteta Sa Principesa Mostenitoare Margareta are ca tema in acest an “O iarna fara soare”.
Pe langa podoabele artizanale din lemn si trestie, Principele Radu cu simtul sau artistic a amplasat un aranjament floral care sa dea un pic de culoare mesei de Craciun de la Castelul Savarsin.
Un meniu bogat cu preparate traditionale romanesti a fost pregatit pentru astazi de catre Principesa Mostenitoare Margareta ajutata de bucatareasa domeniului Calin Viorica din Savarsin.
Curcan marinat la cuptor umplut cu ficatei ,portocale, prune uscate, lamaie si impanat cu usturoi. Totul asezonat cu o salata de varza rosie cu castane.
O budinca trimisa de Printul Charles al Marii Britanii va fi desertul langa care bucatareasa domeniului regal a facut un sos sabanion pe abur cu oua si vin “Lacrima lui Ovidiu”.
Si Alteta sa Principele Nicolae a avut o contributie semnificativa la pregatirile de Craciun de la Savarsin. Alteta sa a primit colindatorii.