De la jurnalism la bucatarie, din Romania în Australia. Cum a luat totul de la zero Andreea Pătru, chef la Australian Open
Emisiunea "Românii de pretutindeni" prezintă români care și-au făcut o carieră de succes în străinătate, dar și evenimente care au ca scop păstrarea tradițiilor și a obieciurilor românești organizate în comunitățile din afara granițelor.

Articol de Luminiţa Voinea, 16 Februarie 2025, 09:00
Între Dragobete și Mărțișor, tradițiile, legendele și meșteșugurile de primăvară renasc în comunitățile de români din afara granițelor. Startul îl dă Veneția.
Operele lui Constantin Brâncuși, simbol al creativității artistice românești, sunt expuse la Roma, în Parcul Arheologic al Colosseumului.
De la jurnalism la bucătărie, din România în Australia, a fost greu dar nu imposibil. Cum a luat totul de la zero Andreea Pătru, românca chef de la Australian Open, afăm la emisiunea Românii de pretutindeni.
Avem și versuri în română și catalană, într-un festival de poezie din Barcelona.
Haideti cu noi, doborâm granițele și depărtările și suntem împreună cu totii , aici pe tărâmul radioului.
AUDIO Românii de pretutindeni, ediția din 15 februarie 2025.