Bucătari români celebri au gătit de Ziua Naţională
1500 de porţii de fasole cu cârnaţi au fost oferite gratuit bucureştenilor de asociaţia bucătarilor români care lucrează peste tot în lume - Romanian Chefs Commnunity.
Articol de Florentina Varga, 03 Decembrie 2012, 15:19
Printre ei, chef Vasile Nicolae şi chef Chelaru Mihai Alexandru, care au asezonat într-un mod inedit marea masă tradiţională, întinsă sâmbătă, 1 Decembrie, pe platoul din faţa Academiei Militare.
Mai mult, Romanian Chefs Community a făcut demonstraţii live de preparate exclusiviste. Bucătarii spuneau că toate ingredientele folosite sunt uşor de procurat, însă combinarea acestora este cea care dă savoare mâncarurilor.
Bucătarii din Romanian Chefs Commnunity i-au învăţat pe bucureşteni să gătească româneşte în stil internaţional, convinşi fiind că vor fi sprijiniţi în demersul lor de a introduce gastronomia noastră în patrimonial cultural naţional.
Ascultați un reportaj de Florentina Varga: