Au fost gasite 20 articole pentru struguri
Serviciului de noapte vă invită la o călătorie în lumea fascinantă a celor care transformă strugurii în licoarea vie, care ne...
Apel Matinal, de luni până vineri de la ora 08.30.
Conducerea Direcției pentru Agricultură spune că programul de susținere a producției de struguri de masă pentru anul 2022 a...
Patru bărbați veniți să vândă struguri s-au luat la ceartă din cauză că unii dintre ei vindeau cu un preț mai mic.
Republica Moldova poate exporta fără taxe în UE, timp de un an, un volum mai mare de produse agricole.
Cel mai vechi vin din lume are 8000 de ani și a fost făcut în Georgia !
Vremea secetoasă nu a afectat podgoriile, aşa că viticultorii spun că pentru ei anul 2015 este unul bun.
Temperaturile ridicate din această vară dau o consistenţă aparte strugurilor, în schimb, producţia ar putea fi mai scăzută,...
Spre deosebire de ceilalţi producatori de fructe şi legume, exportatorii de struguri nu sunt afectaţi de embargoul impus de...
România are în medie un consum de 24 de litri de vin pe cap de locuitor anual, mult sub cifrele înregistrate în alte ţări...
Începând cu recolta viticolă din această toamnă, vor exista noi reguli privind practicile referitoare la producerea vinurilor...
Tradiţia nu moare în gospodăriile din Nordul Dobrogei.
Pe lângă numeroase soiuri de vin şi struguri din belşug, la “Festivalul Vinului şi al Tradiţiilor de toamnă" cei interesaţi...
Cultura de viţă de vie situată în imediata apropiere a Parcului Naţional Cozia este încă roditoare.
Mărturii arheologice atestă faptul că viţa de vie este mai veche decât plugăria în Dobrogea de Nord.
Ploieştenii s-au înghesuit la târgul de toamnă să deguste, nu să cumpere ! O braşoveancă vorbeşte şi scrie invers! Cei de la...
Caietul cu reţete de prajituri al teleormănencei.
Cultivatorii din judeţul Buzău se aşteaptă la o recoltă mai slabă faţă de anul trecut, deoarece strugurii sunt de trei ori...
Recolta de zaibăr din această toamnă va fi de două ori mai mică decât anul trecut.
Strugurele este fructul cel mai bine digerat de stomac, fără a suprasolicita aparatul digestiv.