Au fost gasite 22 articole pentru dieta
Cafeaua şi alcoolul nu contează la calculul de lichide consumate, pentru că favorizează eliminarea lichidelor din organism.
Lector universitar doctor Lygia Alexandrescu a vorbit la emisiunea “Serviciul de noapte” cu Maria Țoghină, despre adoptarea...
Oamenii de ştiinţă au analizat date provenite de la peste 6.000 de britanici sănătoşi din punct de vedere cognitiv, cu vârsta...
Medicul nutriționist Lygia Alexandrescu a venit cu sfaturi pentru o alimentație sănătoasă, la Serviciul de noapte cu Maria...
Medicul nutriționist Lygia Alexandrescu a venit cu sfaturi pentru o alimentație corectă, la Serviciul de noapte cu Maria...
Lector dr. Lygia Alexandrescu, specialist în nutriție, vine la Serviciul de noapte cu Maria Țoghină, pentru o discuție despre...
Invitat: dl. prof. univ. dr. Ioan Aurel Pop, preşedinte al Academiei Române
Pentru a ne reveni mai uşor după mesele copioase de Sărbători, medicii ne recomandă o dietă uşoară fără carne, dar bogată în...
Medicii nutriţionişti atrag atenţia că nu s-a descoperit încă un produs care să garanteze scăderea în greutate şi care să nu...
Organizaţia Mondială a Sănătăţii a inclus cărnurile procesate precum şunca sau crenvurştii pe lista factorilor care cresc...
La Straja, în Munţii Văii Jiului, se desfăşoară în această perioadă singura tabără pentru copiii supraponderali din România.
O dietă echilibrată asigură nutrienţii necesari organismului!
Sfaturile medicului naturopat Cristina Bogdan
Aflaţi în "Minutul de sănătate" ce obiceiuri îngraşă.
Alimentaţia bogată în vitamine şi carne de peşte poate proteja creierul de la îmbătrânire în timp ce mâncarea de tip "junk...
Femeile care beau cel puţin patru ceşti cu cafea pe zi ar putea fi mai puţin expuse riscului de dezvoltare a cancerului la...
Reducerea cantităţii de carne din porţiile de mâncare ar putea fi cheia unei siluete normale, potrivit unor cercetători...
Ghimbirul este mai mult decât binevenit în alimentaţia de primăvară.
Cum să dai repede jos kilogramele acumulate?
Astăzi despre dieta macrobiotică, originară din Japonia.