Au fost gasite 18 articole pentru carne de porc
Inspectorii sanitari veterinari recomandă testarea cărnii de porc în laboratoarele DSVSA pentru a preveni eventualele...
Unii crescători încearcă să vândă animalele pe care le sacrifică în gospodării fără a mai trece cu probe de carne pe la...
Crescătorii care îşi sacrifică porcii în gospodărie, pentru Crăciun, vor putea să facă - în perioada următoare - examenul...
Doar opt procesatori de carne de porc din România, toţi din judeţul Suceava, au primit avizul Comisiei Europene pentru a-şi...
Carnea de porc nu lipseşte înainte de Crăciun, însă o cantitate mult mai mare provine din import faţă de anul trecut, din...
Preşedintele Asociaţie producătorilor de carne de porc, Ioan Ladoş a estimat la RRA, că importurile în acest domeniu au...
Autorităţile sanitar- veterinare atrag atenţia că este interzisă comercializarea cărnii şi a produselor din carne de porc în...
Măsura este un răspuns la o decizie similară adoptată de Donald Trump. China a precizat că nu doreşte un război comercial.
Producătorii de carne de porc ar putea beneficia, în următorii trei ani, de un ajutor de la stat pentru a face faţă...
Începând de luna aceasta, se scumpeşte carnea de porc, în medie, cu 15- 30 de procente, anunţă Asociaţia Română a Cărnii.
Organizaţia Mondială a Comerţului i-a dat câştig de cauză Uniunii Europene într-un litigiu cu Rusia privind comerţul cu carne...
Autorităţile sanitar-veterinare sunt în alertă odată cu tăierile masive de porci pentru a marca sărbătoarea de Ignat.
Unii comercianţi buzoieni au ridicat în doar câteva zile preţul kilogramului de pulpă de porc, o scumpire sesizată deocamdată...
Producătorii spun că vând la limita preţului de cumpărare a porcilor de crescut şi se tem că dacă vor continua să scadă...
Examinarea cărnii de porc pentru depistarea trichinelozei este obligatorie, iar cei care vând carne şi preparate neverificate...
Specialiştii sanitar-veterinari atrag din nou atenţia asupra riscurilor de siguranţă a alimentelor şi recomandă ca oamenii să...
Bistriţenii cumpără ieftin carnea de porc, iar sucevenii incearcă să renunţe la cuţit pentru sacrificarea porcului.