Au fost gasite 34 articole pentru bucatarie
Lara Schütz este brutar artizan, degustător profesionist și prima româncă somelier de pâine.
Oamenii de ştiinţă americani au depistat cel mai periculos obiect din bucătărie.
Menta și tarhonul: unirea lor sacră dăruiește cumințenie și inspirație
Salata de păpădie și sovârv și Marea Transformare.
Reţetele delicioase pentru copii mofturoşi sunt "La dispoziţia dumneavoastră" în fiecare luni, de la ora 20.45
O jardinieră în care să combinaţi busuioc, mentă, cimbru, rozmarin ar fi de mare efect estetic, ar împrospăta bucătăria şi...
Darurile hreanului pentru noi sunt cunoașterea de sine și măsura în toate.
Ierburile și mirodeniile sunt aliații noștri de taină. Cum ? Intrați aici și veți afla !
Gastronomia devine din ce în ce mai mult o artă pour les connoisseurs, adică pentru ... inițiații în Misteriile artelor...
Multă vreme asociat cu sfera industrială și utilitară, CUPRUL a reușit în ultimii ani să-și impună valențele estetice și să...
Ghidul este realizat în parteneriat cu fundaţiile patronate în România de Alteţa Sa Regală Prinţul Charles al Mari Britanii,...
Cuptorul este imaginea pântecului roditor în care focul face să se coacă roadele gliei, dar și simbolul uniunii sacre între...
Printr-un proiect cu fonduri europene, sute de femei din mediul rural, fără ocupaţie, pot să-şi transforme talentul din...
Experţii avertizează oamenii să se spele bine pe mâini după ce intră în contact cu aceste animale şi să nu le permită accesul...
Fostul internaţional Gică Popescu spune, într-un interviu pentru RRA, că este pasionat de bucătărie, în special de cea...
Nu trebuie neapărat să fii un pescar împătimit ca să te îndrăgosteşti iremediabil de deltă.
Dimeniunea nu-i face cinste, însă priceperea îi aduce scatiului aprecieri.
Mâncarea specifică Ungariei este pregătită şi de bucătarii din Ardeal care îi adaugă şi cartofi şi o fac mai puţin piperată.
Tema emisiunii este : Mode şi modele în bucătărie. De la bucătăria românească la centrele gastronomice.
Bucataria şi gastronomia. Suntem fomişti sau gurmanzi simpatici şi petrecăreţi ?
Campionatul internațional de gătit în aer liber de la Piteşti îşi propune să aducă în România conceptul de "bucătărie-cultură”.
Pentru o zi, poliţiştii din judeţele din Banat s-au întrecut într-o competiţie de gătit.
Reglează colesterolul şi furnizează energie.
Începând cu ora 19.30 vizitatorii sunt aşteptaţi la Sala Polivalentă să deguste gratuit mâncărurile tradiţionale turceşti şi...
Elevi romani si mai multi experti straini in gastronomie participa pana la sfarsitul saptamanii la o tabara in Baisoara...
Ajuns la ediţia a zecea, festivalul a strâns în staţiunea cunoscută pe vremuri drept perla munţilor Apuseni, bucătari din...
Gheorghe Crăciun din comuna ieşeană Ipatele este cel mai vestit bucătar din câţi vor fi fiind.
Aşa-zisele lui seminţe se pot pune în mâncare întregi sau măcinate.
Busuiocul este în primul rând o plantă folosită în alimentaţie.
Nucşoara este un sâmbure, ca cel de caisă, dar aromat până peste poate.
Între alium si alimentum, adică usturoi şi aliment, în latină, există o legatură subtilă. Şi unul şi celălalt hrănesc şi dau...
În Bucureşti, aproape de Piaţa Universităţii, se simte uneori în aer o aromă de pâine proaspată, însoţita de mirosul unei...