Cea mai bună pâine
Dacă vrem să fim siguri că pâinea pe care o mâncăm este sănătoasă trebuie să o facem noi înşine
18 Mai 2010, 09:17
Acesta este sfatul pe care ni-l dau chiar reprezentanţii mureşeni ai Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor. Potrivit acestora, tradiţionala pâine făcută în cuptorul bunicilor de la ţară este cea mai sănătoasă. Inspectorii CJPC au efectuat, la finele lunii trecute, o serie de controale privind comercializarea dar şi calitatea pâinii, a produselor de panificaţie şi a celor de patiserie, precum covrigii şi gogoşile. Directorul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Mureş, Liviu Todoran
Comisarii de la Protecţia Consumatorilor recomandă produse de panificaţie din făină integrală de grâu, secară sau orz, şi care sunt făcute în mod tradiţional. Cristina Bulbescu de la Radio Târgu Mureş a constatat ca nu de aceeaşi părere sunt tg.mureşenii, cărora le place ca pâinea să fie cât mai albă şi pufoasă. Cu toate astea nu ar refuza produsele tradiţionale dacă ar şti unde pot fi găsite la oraş.