Secretul cafelei lui Gheorghe Florescu
Gheorghe Florescu, autorul cărţii "Confesiunile unui cafegiu", ne-a destăinuit un mic secret de preparare a unei cafele bune.
Articol de Prietenii de la 10, 17 Noiembrie 2016, 19:27
Astăzi, Prietenii de la 10 au aflat secretul preparării celei mai bune cafele? De la cine?
De la invitatul emisiunii dl Gheorghe Florescu, autorul cărţii :" Confesiunile unui cafegiu".
În 50 ml de apă rece se adaugă o linguriţă de zahăr(pentru cei care vor), şi se pune la fiert. Când apa se încălzeşte se adaugă două linguriţe cu vârf de cafea şi cand începe să se umfle se pune şi cea de a treia linguriţă de cafea.
Caimacul proaspăt format se ia cu o linguriţă şi se pune in ceaşca de cafea, iar restul cafelei când dă în clocot se adaugă peste caimac.
Audio: